merhaba bende bir tane suriye erkek hamsterım vardı ama şimdi yanına 1 dişi aldım sureklı kawga edıorlar cıftlesceklerıne sureklı bırbırlerını yıyorlar ben yawru almak istiyordum ama bu sorunu nasıl halledebilirim simdi ikili kafesle ayırdım mecburen nasıl bir çözüm bulabilirim
Suriyeler yuva konusunda bencildirler,suriyeleri aynı kafeste besleyemezsiniz kavga ederler ve sonuçları çok kötü olabilir.Ayırmanız iyi olmuş.Yapacak bir şey yok,onların huyları böyle.
Anlaşamıyorlarsa yapacak bir şey yok. Eğer dişi isterse erkeğin bulunduğu bölüme yaklaşıp koklama vs hareketler yapar, o zaman gözlemleyerek bir daha denersin ama bu durum dışında ayrı olmalılar. İkisi dişi ya da ikisi erkek olsaydı da anlaşamayabilirlerdi, bu Suriyeler doğasından ileri geliyor.
__________________ Yeni üyeyseniz üyeliğiniz en kısa zamanda aktif edilecektir, aktif edilir edilmez forumun özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz. "Üye oldum ama neden başlık açamıyorum" gibi aktivasyonla ilgili ya da "Ne cins hamster alayım, hamsterım düştü ne yapayım" gibi forumda sorabileceğiniz sorular için özel mesaj atmayınız, yöneticilerden msn istemeyiniz, özel bilgilerini sormayınız. Sorularınız için forumumuzda başlık açabilirsiniz, böylece benzer soruları olanlar cevapları görebilir. Sorunuzu sormadan önce lütfen forumumuzu gözden geçiriniz, sorunuzu sizden önce başkalarının sormuş olması mümkündür, bunu yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bu imza yukarda bahsedilen durumların sık yaşanmasından dolayı düzenlenmiştir. Daha fazla bilgi için kuralları okuyunuz.
YALNIZ değil sadece yawru alıp tekrar ayırcam ama nedense sureklı kawga ediyolar sadece yavru alıcam ve dişi sureklı onun tarafa gecmek istiyor ama erkegı yanına koydugumda sureklı kawga edıorlar
Yavrular da kavga edecektir demek istedi herhalde. Kavga ediyorsa çiftleşmeleri zor görünüyor.
__________________ Yeni üyeyseniz üyeliğiniz en kısa zamanda aktif edilecektir, aktif edilir edilmez forumun özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz. "Üye oldum ama neden başlık açamıyorum" gibi aktivasyonla ilgili ya da "Ne cins hamster alayım, hamsterım düştü ne yapayım" gibi forumda sorabileceğiniz sorular için özel mesaj atmayınız, yöneticilerden msn istemeyiniz, özel bilgilerini sormayınız. Sorularınız için forumumuzda başlık açabilirsiniz, böylece benzer soruları olanlar cevapları görebilir. Sorunuzu sormadan önce lütfen forumumuzu gözden geçiriniz, sorunuzu sizden önce başkalarının sormuş olması mümkündür, bunu yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bu imza yukarda bahsedilen durumların sık yaşanmasından dolayı düzenlenmiştir. Daha fazla bilgi için kuralları okuyunuz.
yalnız bu dısı olanın popo kısmı bıraz cıkıntılı ve hayvan dogum yapalı 2 hafta felan oldu acaba tekrar dogurmak ıstemıyormu popo kısmında cok enteresan bı cıkıntı var yalnız kuyruk kısmında tekrar hamılemı acaba cunku 2 hafta once hayvanı gordugumde yawruları vardı yanı dun aldım ıste bugun getırdim koydum koklamadan bıle dırek dalmaya basladılar bırbırlerıne bıde baya kotu dısı saldırıo yalnız erkek hıc saldırmıo neden anlamadım...
Bu kadar sık çiftleştirmek iyi değildir. 2 hafta önce doğum yaptıysa neden yavrulardan ayırdınız 1 ay boyunca emziriyor çünkü anne yavruları. Dün aldım bugün getirdim demişsin. Petshoptan mı aldın? Daha sana yenı yuvasına alışmamış bir hayvan, agresif olması normal. Ayrıca zaten dişiler 4 günde bir çiftleşmeye uygundurlar erkekler gibi her zaman değil. Anlaşamadılarsa zorlamamalısın. Ki sık doğum yaptırmak sağlıklı değil.