erkek olana üzüldüm, ikisini aynı kafeste mi beslemeye çalıştın? eğer öyle ise birbirini öldürmeleri gayet normal. syrian (suriye) hamsterleri yanlız yaşayan hayvanlar keşke biraz araştırsaydın hayvanların sorumluluğunu almadan.
yalız hocam ben bunu gonzales diye teşhis ettim bayağı bir araştırdım ve en belirgin özellik olarak syrianların elleri kılsız gonzilerin elleri kıllı olduğunu gördüm ki çiftleşme olana kdar bir sorun yoktu çiftleşmeden sonra erkek uslu durmadı bende ayırmak için erkeği koya bileceğim bir mekan bulmaya gittim gelince iş işten geçmiş erkek hakkın rahmetine kavuşmuştu
haklısın elinde tuttuğu resimlerden daha rahat anlaşılıyor, cüce rusmuş. onlarda da eşleri bir süre ayırırsan birbirlerini kabul etmeyebiliyorlarmış. tekrar yavru istenmiyorsa birbirlerini görebilecekleri şekilde (araya gecemeyecekleri bir tel koymak gibi) ayrilirsa tekrar çiftleştirilmek istendiğinde sorun yaşanmıyormuş.
Gonzales bu ufaklık Yavruları da yememesi için uzaktan gözlemlersin, duruma göre 3 haftalıkken ayırabilirsin belki yavruları. Doğuma kadar anneyi protein ağırlıklı beslemeni öneririm, böylece fiziksel olarak yavruları yemeye ihtiyaç duymaz. Haşlanmış yumurta, peynir, laktozsuz süt, haşlanmış mercimek, nohut vs. Beslenme bölümümüze bakabilirsin
__________________ Yeni üyeyseniz üyeliğiniz en kısa zamanda aktif edilecektir, aktif edilir edilmez forumun özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz. "Üye oldum ama neden başlık açamıyorum" gibi aktivasyonla ilgili ya da "Ne cins hamster alayım, hamsterım düştü ne yapayım" gibi forumda sorabileceğiniz sorular için özel mesaj atmayınız, yöneticilerden msn istemeyiniz, özel bilgilerini sormayınız. Sorularınız için forumumuzda başlık açabilirsiniz, böylece benzer soruları olanlar cevapları görebilir. Sorunuzu sormadan önce lütfen forumumuzu gözden geçiriniz, sorunuzu sizden önce başkalarının sormuş olması mümkündür, bunu yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bu imza yukarda bahsedilen durumların sık yaşanmasından dolayı düzenlenmiştir. Daha fazla bilgi için kuralları okuyunuz.
bu ufaklık yüzde yüz gonzales gonzaleslerde eş sorunu yoktur.sahsen ben 1 ay çiftleştirmezdim yanlız yaşarlardı.eş kabul etmeme gibi bir olay yaşamadım
dün yumurta verdim bıgün beraber haşlanmış patates yedik benimki ekmek arası ve domates ve marulluydu onunki patates ve küçük bi parça marul
yarında pirinç yeriz artık onunki sade haşlanmış benimki rilav şeklinde
onunla beraber besleniyorum ben
yalnız patatesi biraz fazla vermişim galiba kesesine doldurup kendi hazırladığı pamuk ve peçete yığınının altına depoluyor patatesin bozulma gibi bi durumu olmaz galiba değilmi zaten birkaç güne yeni kafes yapacağım o zaman mecbur temizlik olacak
Konu saw331 tarafından (02-09-2010 Saat 08:55 PM ) değiştirilmiştir.
Verdiğin yiyecekleri aynı gün geri al, hızla bakteri üretir, sen yediğin patatesin tabağını birkaç gün bekletiyor musun artıklarla birlikte? Düşün bir de o bozulan yiyeceklerle beraber yaşayacak.
__________________ Yeni üyeyseniz üyeliğiniz en kısa zamanda aktif edilecektir, aktif edilir edilmez forumun özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz. "Üye oldum ama neden başlık açamıyorum" gibi aktivasyonla ilgili ya da "Ne cins hamster alayım, hamsterım düştü ne yapayım" gibi forumda sorabileceğiniz sorular için özel mesaj atmayınız, yöneticilerden msn istemeyiniz, özel bilgilerini sormayınız. Sorularınız için forumumuzda başlık açabilirsiniz, böylece benzer soruları olanlar cevapları görebilir. Sorunuzu sormadan önce lütfen forumumuzu gözden geçiriniz, sorunuzu sizden önce başkalarının sormuş olması mümkündür, bunu yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bu imza yukarda bahsedilen durumların sık yaşanmasından dolayı düzenlenmiştir. Daha fazla bilgi için kuralları okuyunuz.