Hamsterim : )

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Geri git   Hamsterim : ) > Hamster Almadan Önce Bilmemiz Gerekenler

Seçenekler Stil
Alt 02-08-2010, 09:42 PM
-ErgünCan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Önemli deil elime geçerse yazarım sana ..
Alt 08-10-2010, 02:32 PM
Berkee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

forum da hayvan tükenmez =) her gittiğimde bir sürü hamster oluuyor yakında gidicem ben aksesuar almak için sana tel ini weririm bulamadıysan.
Alt 08-11-2010, 04:04 AM
Junior Member

ben size söyleyeyim ne yazık ki Suriye cinsi satmıyorlar ben ıslarla 1 kaç hafta üs üste gittim sürekli beyaz hamster vardı (türünü anlayamadım) adama sordum Suriye gelir mi getirtebilir misiniz dedim adam yok getirtemeyiz dedi yani forum istanbulda bulmanız zor .

tavsiye verecek konuma değilim ama (hamster alalı 2 gün oluyo) ben eminönünden aldım. hayvan pazarının ordan. gonzales aldım ama krem renginde sırtında hafif siyah şerit var 20 tl idi suriyeyi 15 tlye satıyolar. adam kendi üretiyodu. koşulları pek iç açıcı olmasada aldığım hamster 1 aylık filan eğitilebilir hemde sağlıklı.

yeri alt geçitten çıkınca hayvan pazarına giriyosun ilerliyosun ilk solda ufak boşluk var etrafı dükkanlarla cevrili. onun ilk dükkanı kuş köpek filan satıyo bir sürü kafes var yığınla suriyesini bilmem ama gonzaleslerine aşık oldum
Alt 08-11-2010, 07:12 AM
LvnT*AskyM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

İstanbuL Forumdaki tüm hamsterlar Suriye , Oradaki Satan kişiler ve genel Petshoplar Suriye ( Syrian ) Kavramını bilmediğinden yok demiştir sana , Onlar için sadece Gonzales vardır bir de Hamster ... Syrian Cinsine hamster derler ,

Bu arada Ben eminönündeki hayvan pazarını ne etik buluyorum nede sağlıklı buluyorum , oradaki hayvanlara resmen işkence yapıyorlar , bakmak için gittim ve 2 dk duramadım orda kavga etmediğim adam kalmadı , , ,

Gene söylüyorum istanbul Forumda sadece Suriye ( Syrian ) lar var GOnzales yok !

Levent OKtay & HamiŞim : AŞkyM

Lecher__93@hotmail.com

Aşkym doğurdu 04 . 07 .2010 Saat . 12:10

Yavruların İsimleri ;

Abidik
Gubidik
Laga
Luga
Miky
Alt 08-11-2010, 01:13 PM
-ErgünCan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Evet syrialardan hamster diye bahsedip sorarsanız gösterirler

Pakize'mm

er.gun.c@hotmail.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alt 08-11-2010, 01:32 PM
mrbkrts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

aslında eminönü'nde kilerden alıp o hayvancıkları kurtarmamız lazım,kaliteli petshoplarda zaten iyi bakılıyorlar (ya da bize öyle gösteriyorlar),fakat eminönündeki durum içler acısı,tam bir ortaçağ hayvan pazarı.geçen cuma yem almak için uğradım,syrianlar tellere tırmanmış sülükler gibi güneşten kaçıyorlardı.rezaletti acıdım hayvanlara.
Alt 08-11-2010, 02:23 PM
Junior Member

Alıntı:
LvnT*AskyM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstanbuL Forumdaki tüm hamsterlar Suriye , Oradaki Satan kişiler ve genel Petshoplar Suriye ( Syrian ) Kavramını bilmediğinden yok demiştir sana , Onlar için sadece Gonzales vardır bir de Hamster ... Syrian Cinsine hamster derler ,

Bu arada Ben eminönündeki hayvan pazarını ne etik buluyorum nede sağlıklı buluyorum , oradaki hayvanlara resmen işkence yapıyorlar , bakmak için gittim ve 2 dk duramadım orda kavga etmediğim adam kalmadı , , ,

Gene söylüyorum istanbul Forumda sadece Suriye ( Syrian ) lar var GOnzales yok !
kusura bakma o zaman türleri okadar iyi ayırt edemiyorum ordaki yetkilinin dediğini söyledim o bana suriye satmıyoruz dediği için bende öyle dedim

Etiketler
bir, için, kaliteli, petshop, temiz, İstanbul

Seçenekler
Stil