Daha önce defalarca kavga etmiş hamsterlarım olsa asla yanyana koymazdım.
__________________ Yeni üyeyseniz üyeliğiniz en kısa zamanda aktif edilecektir, aktif edilir edilmez forumun özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz. "Üye oldum ama neden başlık açamıyorum" gibi aktivasyonla ilgili ya da "Ne cins hamster alayım, hamsterım düştü ne yapayım" gibi forumda sorabileceğiniz sorular için özel mesaj atmayınız, yöneticilerden msn istemeyiniz, özel bilgilerini sormayınız. Sorularınız için forumumuzda başlık açabilirsiniz, böylece benzer soruları olanlar cevapları görebilir. Sorunuzu sormadan önce lütfen forumumuzu gözden geçiriniz, sorunuzu sizden önce başkalarının sormuş olması mümkündür, bunu yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bu imza yukarda bahsedilen durumların sık yaşanmasından dolayı düzenlenmiştir. Daha fazla bilgi için kuralları okuyunuz.
__________________ Yeni üyeyseniz üyeliğiniz en kısa zamanda aktif edilecektir, aktif edilir edilmez forumun özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz. "Üye oldum ama neden başlık açamıyorum" gibi aktivasyonla ilgili ya da "Ne cins hamster alayım, hamsterım düştü ne yapayım" gibi forumda sorabileceğiniz sorular için özel mesaj atmayınız, yöneticilerden msn istemeyiniz, özel bilgilerini sormayınız. Sorularınız için forumumuzda başlık açabilirsiniz, böylece benzer soruları olanlar cevapları görebilir. Sorunuzu sormadan önce lütfen forumumuzu gözden geçiriniz, sorunuzu sizden önce başkalarının sormuş olması mümkündür, bunu yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bu imza yukarda bahsedilen durumların sık yaşanmasından dolayı düzenlenmiştir. Daha fazla bilgi için kuralları okuyunuz.
Sevgili Hakobaba, defalarca söylediğimiz gibi suriye hamsterlar birlikte yaşamaz yan yana durmazlar. Senin ufaklıklar defalarca kavga etti, biraz zaman tanımalısın hayvanlara. Bölmeli bir kafeste olsa yan yanalarmış ve o şekilde bile saldırganlarmış. Belki de yoruldukları ve yıprandıkları için şuan aynı yerde sakin duruyorlardır.
Yavru görme isteğini anlayabiliyorum, bunu istemende çok normal. Ama biraz bencilce davranıyor gibisin. Yavrular da çok kısa bir süre sonra bu boylara gelecekler, sahiplendirmen gerekecek. Şu an elindeki bu dünya tatlısı hayvanlara gerçekten hakettikleri gibi mi bakıyorsun? Ben çiftleştirmek için bir araç olarak kullandığını düşünmeye başladım ne yazık ki. Bunlar olmazsa gonzalesle değiştireyim söylemin de bunu hissettirmiş olabilir.
Bu hayvanlar şu an onlara sunduğun koşullarda huzursuz yaşıyorlar. Bana fikrimi sorarsan bir kafes daha al ve ikisini de ayrı kafeslerde besle. Birbirleriyle geçinemedikleri açık. Çiftleştirme istediğini siteye ilan vererek uygun bir eş bularak gerçekleştirebilirsin.
hakli olablrsn bnde hewes ugruna sitede herkes anlatio bnde istedm ztn ikiside ayri kafeslerde yasiolar bn dokunmuorm ikiside insana karsi ck uysallar hani insana karsi uysal olupta hemcinslerine bu wahset sasirtiyor ztn tek hamstrla mtlydm sirf yawru icn disiyi aldm ama hani amac bu olunca we olmaynca insan uzuluyor ve her frsatta tkrar dnmk istiyor umrim anlasmsnzdr tabiki amacm cogaltmk dgl o ani gormek ama olmadi