PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : suriye hamsterı için yeternce büyükmü?


mainkavi
06.12.09, 11:23 PM
arkadaşlar yakında bi tane suriye almayı düşünüyorum resmdeki kafes yeterlimi sizce ?
boy:47
en : 30
yükseklik 39 cm

hamsteradmin
06.12.09, 11:26 PM
Evet yeterli, beğendiğim bir kafestir ama kapısının kolay açılıp açılmadığını incele.

mainkavi
06.12.09, 11:35 PM
valla tek bu resim var, fiyatına göre gayet iyi bi kafes gibi geldi bana , netten alacağım içinde inceleme şansım yok malesef

-ErgünCan-
06.12.09, 11:41 PM
Kaç tl kafes ??

mainkavi
06.12.09, 11:47 PM
41 tl

aydo
08.12.09, 12:33 AM
Güzel kafes tek hamstr için yeter bendede ona benzer birşey var ama sığmıyor artık içinde kaydırak gibi birşey var ordan çıkamıyor artık elini üst kata atıp çıkıyor şimdi 2 katlı büyük bir kafes alacağım rahat etsin yavrucak :D

Gonzales
08.12.09, 03:40 AM
bende bu kafesten aldım tecrübesizdim. asla tavsiye etmiyorum. aldığım gün örnegin suluk aşırı derecede su akıtıyodu. çark desen yarım yamalak duruyo her an kırılabilir. gerekirse para ekle. bu kafes berbat :@

mainkavi
08.12.09, 06:10 PM
hadi ya bende fiyatı ve boyutları uygun diye bundan almayı düşünyodum, netten mi aldın sen bu kafesi

Gonzales
10.12.09, 02:14 AM
dostum. bi petshoptan aldım. nerden tutsan elinde kalır öyle soyliyim sana.

Pamuk V Armi
10.12.09, 08:49 AM
yoo bütün petshopçular değil.bazıları hamsterı sevmiyor kafesi değil.

mainkavi
11.12.09, 12:50 AM
anladım ,ben bi sitede buldum farklı kafes modelleride var aslında, boyutları önemli şu anda benim için çnkü syrian almayı düşünyorum raht etsin istiyorum , cüce rus var bi tane onun kafes çok büyk olmasda ona yetiyo zaten tek yaşıyo, bana önerebileceğiniz bi kafes varmı 40 60 arası uygundur :)

ugurbaki
26.12.09, 01:33 AM
Aynı kafes benimkinden. Yani hamsteriminkinden :)
Bence küçük; ben 30 liraya aldım Kütahya'dan ama sonra pişman oldum daha büyük alsaydım keçke diye. Mersin'de 45 liraya oldukça büyüğü vardı. Benim de bir sorum olacak:
Bu kafese tünel alsam monte edebilir miyim? Kafesin dışından dolaşmasını istiyorum ama tünelin.

mainkavi
26.12.09, 01:22 PM
bu kafesn 2 boyu var sendeki küçük boyu olabilir yoksa verdiğim ölçüler yeterli syrianlar için, ben bunu almadım zaten ama tünel monte etmen zor gibi yineden yakından incelemek lazım