Orijinalini görmek için tıklayınız : Syrian Mı Gonzales Mi ?
jaferix
09-18-2009, 11:30 AM
Hamsterlerin türünü okudum ama aklım karıştı... Alacacağım hamsterin hareketli, yanında başka hamsterle yaşaya bilen ve çokta minik olmayan bi hamster istiyorum sizce hangi hamster ?
murat
09-18-2009, 01:07 PM
hareketli kıpır kıpır bir hamster istiyorsanız campbell(gonzales),gonzalesler yanında başka hamsterla yaşayabilirler ama bazıları kavga da edebilirler,suriye hamsteri başka hamsterla yaşayamaz çünkü yuvayı sahiplenirler,minik olmayan diyorsanız suriye derim.Sanırım saydığınız özelliklerin hepsini birarada bulamazsınız.
hamsteradmin
09-18-2009, 05:09 PM
Hareketli ve başka hamsterlarla yaşayabilme özellikleri gonzaleste bulunuyor. Ama onlar biraz miniktir.
cal_cag
06-14-2010, 11:53 PM
benim hamstelerim aldığımda küçüktü .ama kısa süre içinde büyüü şimdi kocaman ve kıpır kıpırlar .üstlerinde 3 tane renk var birlikte yaşayabiliolar ama kardeşler acaba kardeş oldukları için mi birlikte yaşayabiliyorlar yoksa türleri yüzünden mi anlayamadım yardımcı olur musunuz?
LvnT*AskyM
06-15-2010, 02:20 AM
TürLeri Syrian sa Birlikte Yaşayamaz Onlar KardeS OLsaLar biLe ,,, % 100 kavqa EderLer ,,
Ama Gonzales İseler Beraber Yaşayabilir Ler ,,, KAvga yada Anlaşamama Sorunu OLmaz,
ugurbaki
06-15-2010, 10:19 AM
Ben de epeyce bir düşündüm de bir çift gonzales almaya karar verdim.
xxMertcanxx
06-15-2010, 07:20 PM
bnm gonzaleslerimin kardesleri gitttiiiiiiiiiiii 1 i duruyo sadece yanlız basına öldükden 1 gün sonra kafesi kokluyodu her yeri geziodu kardeslerini arıyodu galiba :(
xxMertcanxx
06-15-2010, 07:21 PM
allah kmseye hasmter acisi wermesin :) :( :(
munky
02-10-2011, 03:12 PM
Amin!!!
munky
02-10-2011, 03:13 PM
Biraz geç olsada !!! :D
munky
02-11-2011, 06:05 PM
Arkadaşlar siyah suriye hamster olur mu? Bende siyah bir tane var petshoptaki kadının kendi üretimiymiş.Ben cinslerini sorduğumda bana bunlar hamster demişti bende suriye diyor heralde diyerek aldım ama bi linkte okuduğuma göre siyah renk suriye cinslerde değil avrupa cins hamsterlarda olduğu yazıyordu kafam karıştı .....
-ErgünCan-
02-11-2011, 06:55 PM
Avrupa falan alakası yok.Siyah olur.Ayrıca petshoplarda Gonzales /Hamster olarak ayrılıyorlar.Bu durumda hamster(Suriye) anlamına geliyor.Gonzaleste hem fikiriz.Resim ekle bakalım.
scrabyhams:)
05-05-2011, 05:17 AM
arkadaşlar yardım edin lütfen benim bir gonzalesim var.ve 1 aydır falan ben de ben ona çok alıstım, aslında o da bana baya alıstı ama çokk hareketli olduğundan fazla tutamıyorum elimde. Onun yanına bir eş almak istedim benimkisi dişiydi.2 gün önce pet shopa gittim ve gonzales yerine suriye getirdiklerini gördüm .aslında gonzalesin gelmesini beklicektim ama suriyelerde cok tatlı görünüyodu.ben de sevmek istedim ve birini elime aldım gercekten de cokk uysaldılar.dayanamayıp bir erkek hams aldım.gonzalesimin ona zarar vermesinden korktum fakat eve geldiğimde, suriye hamsterimi kafese koyduğumda gonzalesim çığlık atarak ondan kaçmaya basladı.aldığım günden beri hiç ses çıkardığını duymadım ama 2 gündür ne zaman suriye hamsteri yanına yaklassa çığırıyor.neyse 1.gün aynı kafeste tuttum onları ve alışmalarını bekledim. Suriye hamsterinin ona zarar vereceğini düşünmemistim diğerine göre daha uysal olduğu için.ama yanılmısım.gece seslerini duydum ama yine kaçtığını düşündüm çünkü sürekli bu sesi cıkarıyo yanyanayken. Ama sabah uyandığımda gonzalesimi elime aldım ve bir şey farkettim sanırım gece suriye olan gonzalesimi karnının altından ve cinsel organına çok yakın bir yerden ısırmıstı :((((( ve dişlerinin küçüklüğüne bakarsak en az 3 ısırık almıs olabilirr:( cokkk üzüldüm ve hemen ayırdım onları. tekrar yanyana koymayı denediğimde gonzalesim delirmiş gibi çığlıklar atarak oraya buraya kaçıyor ve suriye olan da onun üstüne saldırıyor. suriye benim elimde uysallasıyor ve çok da sevimli geliyrordu aldığımda ama şimdi ona çok kızıyorum ve sanırım geri vericem:(( şimdi size soruyorum gonzalesimin yanına suriye diil de bir tane daha gonzales alsam anlaşabilirlermi?? büyük ihtimal pet shopa gelicek olanlar yavru olcak benimkisi ise 1,5-2 aylık falan.yavruya bir zarar verirmi benim gonzalesim? bir de o ısırılan yerden dolayı bir şey olur mu tatlı scrabyme:((( ve gece bazı şeyler yapmış olabilirlermi????? lütfenn yardımm:((
cal_cag
05-22-2011, 12:56 PM
gonzalesin yanına suriye koymakla çok büyük bir hata etmişin suriye kendi kardeşleriyle bile kavga ediyor.o yarayı bir veterinere göstersen iyi olacak diğer gonzalesle kavga eder mi bilmem
WooLey :)
05-22-2011, 02:04 PM
kardeşim suçu suriyeye atmaya çalışma bişey bilmeden almışın hiç farklı tür yanyana yaşarmı ? gonzalesle gonzales yaşayabilir ama suriye suriye , suriye gonzales yaşamaz
Severus
09-17-2011, 04:38 PM
bende de aynı sorun var ben karnını ısıracağı son zaman da kurtardım . Bu gün hemen kafes alıcağız.
TomBikk
02-07-2012, 06:18 PM
benim syrianım var.Tüyleri çok uzun hep talaş yapışıyor
darkbasar12
04-20-2012, 10:50 PM
Allahım kimseye hayvan kaybı veya can kaybı verme hamsterlere can kaybı verme allahı'ım amin
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.