eer86
08-30-2009, 07:12 PM
ya bnm tuborg geçen doğurmuştu işte burda yazmıştım..beslenmesi falan çok iyi bakıyorum kendimce:p haşlanmış yumurta nohut yoğurt falan veriyorum arada muz veriyorum bu arada canı sıkılırsa kafesin kapısını kemirmeye başlıo bnde bi 10-15 dk hamster topuna koyup gezmesini sağlıyorum kısaca tuborg da bişi yok yaptıklarımda bi yanlışlık yoktur umarım...
ama yavruların 2 tanesinde hani mesela elimiz kapıya sıkışır deride tırnakta falan kan toplar ya aynen öyle derilerinde sanki kan toplanmış gibi ya:( doğduklarında yoktu neden olabilir acaba? bu zamanlarda olur mu bilmiyorum ama hani tüyleri çıkacak da acaba o renk olacak die mi düşündüm ama bi sorıyım dedim sizlere:confused:
ama yavruların 2 tanesinde hani mesela elimiz kapıya sıkışır deride tırnakta falan kan toplar ya aynen öyle derilerinde sanki kan toplanmış gibi ya:( doğduklarında yoktu neden olabilir acaba? bu zamanlarda olur mu bilmiyorum ama hani tüyleri çıkacak da acaba o renk olacak die mi düşündüm ama bi sorıyım dedim sizlere:confused: