PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu yaşam alanı nasıl.


emreturkmenoglu
12.03.12, 07:04 AM
Benim bir akvaryumum var altta resmi..
[Only Registered Users Can See Links] 604386_n.jpg
Bu akvaryumu boşaltıcam içine 10 cm filan talaş ekleyip vantuzlu suluk koşu bandı filan alsam ? olur mu

GrandParent
12.03.12, 07:48 AM
Yatay tel bulunmadığı için hamsterin sıkılıp enerjisini atamıycak

burakfdn96
12.03.12, 08:07 AM
Bence çarkla enerjisini atabilir veya içine koyacağın oyuncaklarla

orhunduman
12.03.12, 09:10 AM
Yatay tel bulunmadığı için hamsterin sıkılıp enerjisini atamıycak

Yatay tel mevzusu petshopların o anki kafesi satabilmek için uydurduğu saçma şeylerdendir... Doğada yatay tel bulunmaz... Kendilerini güvende hissetmek için yuvalarına giden yolun toprak altında olması gerekir ki bunu da tünellerimizle gidermeye çalışıyoruz.

Boyutu buradan tam olarak anlaşılmıyor ama akvaryumu iyice yıkamalısınız hani tuzla felan ovupta.. İçine flying saucer di galiba yatay çarkların adı onlardan felan da koyabilirsiniz, yetişkin olmadıkça(küçük gelmedikçe) oynuyorlar.
Küçük geliyorsa 16 cmden daha geniş çaplı çarklar almalısınız, ama tutturmak ,için ayaklık gerekli ki bu da türkiyede satılmıyor :((
Kendiniz yapacaksınız yani.

Ben akvaryumu pek önermem çünkü sağlıklı bir ortam değil hamsterlar için.Yani normal bir hamster kafesi haftada bir temizleniyorsa sizin 5 günde bir yıkayarak temizlemeniz gerekmekte..

Bu arada akvaryumunuzun silikonlarını da gözden çıkarmalısınız.. :)

Bide akvaryum boyutu fotodan belli olmuyor..

arda999
24.06.12, 03:36 PM
En temizi sen yatay telli geniş bir kafes al hem havadar olur hem de hamster rahat eder :)

cixmen10
24.06.12, 05:00 PM
ben akvaryumdada beslemiştim bir çift boru alsan vena olmaz.hem tünel kazması için çok iyi olur çarkta koy çift ayaklı çok iyi bence :) akvaryumum olsaydı bende akvaryumda beslerdim :)

arda999
24.06.12, 06:13 PM
akvaryuma boru takılabili mi ?

cixmen10
24.06.12, 06:28 PM
hayır arda o anlamda degil :) 2 li borular satılıyor onların şekillerini degistirip akvaryumun ortasına koyabilir :)

arda999
24.06.12, 06:36 PM
hee..:D tamam anladım pardon benim hatam :) teşekkürler :)

cixmen10
24.06.12, 06:37 PM
:D önemli degil